Управление
За училището
История
Прием на ученици
Статии
Преподаватели
Ученици
Приятели
Адрес

Вестник "Щъркелово гнездо"
Извънкласни дейности
Клуб "Дебати"
Радио "Тиин тайм"

Канал #NeshoBonchev
За екипа
Членска анкета
Харесва ли ви дизайна на сайта ни?

Да

Не

Горе-долу

Трябва да влезете в профила си за да гласувате.

Ученици

Възпитаниците на СОУ "Нешо Бончев" са известни със своята активност в извънкласните дейности. Те имат множество изяви в областа на изкуството, спорта и науката. Училището развива и дейности, целящи  да запълнят свободното време на учениците.

За подробности относно спечелени награди от състезания и информация за изминали изяви прегледайте раздел
История. При нови изяви на наши ученици за тях ще бъде обявявано в новините на сайта и ще бъдат добавяни съответни статии.


LetterNet:

От 2001 година много наши ученици станаха членове на Letternet — най-големият клуб на приятели по кореспонденция в Германия.

През следващата година възможност да пишат писма до немски ученици на тяхна възраст получиха и групите по английски език.

Момичетата и момчетата обменят в своите писма мисли, идеи, разказват за своето ежедневие, градове и страни, и печелят така нови приятели и привърженици за мирното ни съвместно съществуване върху нашата малка планета—Земя.Училището предоставя на своите ученици Форум, в който те могат да изкажат своето мнение и да дискутират по различни теми, свързани с училището и училищния живот, но и не само. Там е мястото, в което можете да кажете всичко свободно и без страх. Кажете за проблемите и недостатъците, които сте забелязали в нашето училище и как могат да бъдат разрешени те. Във форума се осъществява връзката между учениците и учителите. Там всеки може да бъде изслушан. Но освен всичко форумът е и място за забавление - влезте, регистрирайте се и се забавлявайте...
Във форума има специални раздели за всеки един от учебните предметите. Ако ви затруднява някоя задача или не знаете как да си напишете домашната по химия, или имате каквото и да било затруднение, то може да попитате във форума. Заповядайте в клуба! Към Форума... Всички ученици са поканени да влизат в IRC чат канала на училището! За подробности - #NeshoBonchev В училището развива дейност и клуб "Дебати". Информация за него вижте от тук.


За по-добрата информираност на учениците, а и не само на тях, се грижат училищните медии. Те са реализирани от ученици, с помоща на няколко учителя.


Подробности около училищния вестник вижте от тук.

Подробности около училищното радио вижте от тук.

Снимки на изявени ученици може да видите от тук.
СОУ "Нешо Бончев" - гр. Панагюрище © 2007
Уеб дизайн, изработка на сайтове, изработка на онлайн магазини, интернет реклама - Netvision.bg
26,751 Уникални посещения