Управление
За училището
История
Прием на ученици
Статии
Преподаватели
Ученици
Приятели
Адрес

Вестник "Щъркелово гнездо"
Извънкласни дейности
Клуб "Дебати"
Радио "Тиин тайм"

Канал #NeshoBonchev
За екипа
Членска анкета
Харесва ли ви дизайна на сайта ни?

Да

Не

Горе-долу

Трябва да влезете в профила си за да гласувате.

За училището

nb
СОУ „Нешо Бончев” – гр. Панагюрище е модерно европейско училище с многогодишна история и традиции в областта на науката и изкуството. То е член на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България и за образователните си чуждоезични програми ползва иновативните учебни материали на издателство „ПОНС” и издателство „Кеймбридж”.


Патрон на училището е видния възрожденец Нешо Бончев, живял в периода 1839-1878 година. Биографични данни за него може да прочетете от тук.


camУчилището разполага с богата материална база, която осигурява качествено образование за възпитаниците му. В доста от часовете се ползват мултимедийни пособия, спомагащи за по-доброто възприемане на учебния материал. Учениците от 8 до 12 клас имат достъп до модерно оборудваните кабинети по програмата „i-клас”. Осигурена е и директна връзка към интернет чрез технологията ADSL за бърз широколентов достъп. Малките възпитаници от 5 до 8 клас също имат достъп до интернет, но в по-малък брой часове.
СОУ „Нешо Бончев” предлага профилирани паралелки със засилено изучаване на английски език, биология и математика. За подробности прегледайте раздел Прием на ученици на сайта.

Училището развива и голям брой извънкласни дейности като клуб „Дебати”,  клуб „Екология”, мажоретен състав, хореографка трупа, певчески състави и други. Има добре организирани вестник и радио, наречени съответно „Щъркелово гнездо” и „Teen Time. Повече подробности за тях могат да се видят в съответните раздели.

Всяка година от 21 до 31 март се провеждат Бончевите празници, които са съпроводени с множество спортни и културни мероприятия и състезания.Ако искате качествено образование за децата си, то нашето училище може да ви го предложи.

СОУ "Нешо Бончев" - гр. Панагюрище © 2007
Уеб дизайн, изработка на сайтове, изработка на онлайн магазини, интернет реклама - Netvision.bg
26,746 Уникални посещения